tirsdag 3. juli 2012

Padleplan

Vi har laget en foreløpig padleplan for sommerens padletur fra Trondheim til Oslo, for at både vi og andre skal ha noe å forholde seg til.

Første etappe fra Trondheim til Kristiansund, blir unnagjort ved hjelp av Kystekspressen, for å spare to padledager i kjedelig og kjent farvann. Vi har også noen avtaler i august å rekke, så derfor jukser vi litt for å komme fortere frem.

Dagsetappene kommer til å være 38km i gjennomsnitt, men da regner vi med en eller to dager værfast og flere dager med nærmere 60km. Total padleavstand fra Kristiansund til Oslo er ca. 1000km.

Overnattingsstedene kommer til å endres undervegs ettersom vi padler nedover, men planen skisserer sånn høvelig hvilket tidspunkt vi passerer de nevnte stedene langs kysten.


Ønsker du å kontakte oss undervegs?

Vi setter pris på kontakt med andre mennesker undervegs på turen, da vi sikkert kommer til å bli lei av hverandre etter et par uker. Vi har mobiltelefoner liggende i vesten under hele turen, og vil prøve å besvare tekstmeldinger og anrop under pausene.

Vi ønsker også å invitere alle venner og kjente til en utepils på Aker Brygge i Oslo, i forbindelse med anløpet i hovedstaden! Dagen blir annonsert når vi nærmerer oss!
2 kommentarer:

  1. Flott padleplan! Blir bloggen oppdatert etterhvert? Evnt facebook? Vi får prøve å padle dere i møte evnt på leirplass på Vigra..

    SvarSlett
  2. Det høres flott ut! Vi prøver og oppdatere bloggen jevnlig. Men regner med å være i deres farvann ca. 9. juli

    SvarSlett