tirsdag 3. juli 2012

Turforberedelser

Tiden har gått fort siden forrige blogginnlegg og sommerens padleeventyr begynner allerede kommende lørdag! Det er på tide på tide å reflektere kjapt over hva man har gjort før ferien og tenke tilbake på alt det gode arbeidet som er lagt ned.

Bao Quoc, min gode padlekammerat og jeg har jobbet jevnt og trutt det siste halvåret med bygging og ferdistilling av hver sin Baidarka seildukskajakk. Arbeidet har vært givende og sosialt nede på Kystlaget i Trondheim, men også tidkrevende. Flere bilder og beskrivelser av kajakkene vil komme etterhvert som kajakkene blir pakket på slutten va denne uka. Foruten kajakkarbeidet, har både Bao Quoc og meg selv fullført hver vår utdanning på NTNU, etter mange års hardt arbeid. Det føles godt å ha den solide teoretiske kunnskapen og graden i boks, før vi legger ut på eventyr og begynner i jobb senere på sommeren.

Padlemessig har det ikke blitt så fryktelig mange lang-turer å skryte av. Vi har såvidt fått testa kajakkene i litt bølger, med et par redningsøvelser. Det har likevel ikke vært noen negative overaskelser med farkostene og padleformen ser ut til å være i orden. Vi gleder oss veldig mye til padlestart på lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar