mandag 23. juli 2012

Komlemiddag for værfaste padlere i Berefjord

I dag voknet vi opp til striregn som slo på teltduken. Frokosten av proteinhavregraut ble fortært i soveposen og der ble vi store deler av formiddagen. Bølgene utenfor Berefjord hadde ikke gitt seg vesentlig fra gårsdagen og vi var lite lystne på å padle 6km i slik sjø, langs steile klipper før vi kom i le av Hidra.
En eldre kar fra Klepp, som hadde hytte like ved fjorden, var kjent med det lumske havet utenfor hytta si og fortalte mange historier mens vi speida utover havet. Han var en ærlig og real kar og det var tydelig at han ikke ønsket at vi skulle padle den dagen. Mange sjøfolk, fiskere og turister hadde visstnok forlist utenfor her, så da Nils tilbød skyss med bilen sin, var vi ikke vanskelige å be. Da Nils inviterte oss inn på komlemiddag som kona Sylvia hadde laget, var vi hvertfall ikke vanskelige å be! Det var et fantastisk kraft-måltid i god tradisjonrik vestlandsstil! Tusen takk for maten Sylvia!


  
 

 

Nils kjørte oss til Abelsnes rett sør for Flekkefjord, hvor vi kunne padle i relativt sjermet farvann inn til Sigersvoll på Listalandet, der vi overnattet i venteskuret til båttrekket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar