torsdag 19. juli 2012

Bergen - Sotra

Da har vi hatt en skikkelig koselig opphold i Bergen by, etter 20 timers innvilget landlov. Bjørn, som også er en kjent bygger av Ixyaq, tok oss med på en flott tur i sola som skinnte over byen, med tur innom fruktbaren, for å innta litt næring som motvirker den verste sjørbuken til oss sjøveisfarende. Etter en god frokost på asiatisk supperestaurant, ble det også en snarvisist innom nok en padlebutikk, God Tur, som ligger på strandakaien i Bergen sentrum. De aktive padlerne og kajakkselgerne, Ashley og Kyrre tok vel i mot oss, med en kopp kaffi og ønsker om lykke til på ferden, takk for det!



 Vi vil også gi en stor takk til Bergen Kystlag i Sandviken, som lot oss lagre kajakkene trygt over natten. Der var det smøring av gamle motorer, båtbygging og lakking i sommervarmen og mange hyggelige folk å treffe!






Turen nedover fjorden, langs Sotra gikk unna i sterk medvind. Til tider opp mot 12m/s. Da var det godt å finne ei lun lita vik, midtveis langs Sotra, der vi kunne slepe kajakkene opp på svaberget og krype trøtte i posen, etter en god ettermiddagsøkt på fjorden.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar